Moj najljubši XXX film je že precej star, a si ga še vedno rad zavrtim, čeprav zdaj večinoma ne uporabljam več DVDjev, ampak si XXX vsebine pogledam kar na spletu, kjer je veliko boljša in hitrejša izbira, XXX filmi pa so tudi ločeni po kategorijah, da nimaš nikoli težav s tem, kaj bi gledal – če hočeš prasice z dvema, najdeš porasice z dvema, če hočeš fuk v rit, izbereš fuk v rit, če so ti všeč joškarice, nastaviš na te … Kakor koli, rad imam en kakšnih deset let star XXX film, v katerem moštvo v slačilnici nateguje nekaj navijačic. V igri so seveda veliki in močni črnuhi, ki bi lahko prestavljali gore, poleg njih pa male blondinke s čopki, za katere najprej misliš, da si ne bodo ničesar upale, nato pa svoje male muckice tako nasadijo na tiste velike črne batine in jahajo in jih obdelujejo, da ti postanejo takoj všeč srednješolke in razmišljaš o tem, kako bi tudi sam kakšno prijel za rit, ji dvignil kiklo in ji ga zasadil med ritnici. Med tidti mali ritnici, ki ju lahko skoraj primeš v dlan in med kateri je tako dobro nabijati in se zaganjati. Kljub temu, da je film že star in sem prebrskal že kar veliko XXX vsebin, tega istega posnetka na netu še nisem našel, prav tako pa ne navijačic, ki jih kar na klopcah med omaricami nabijajo ogromni mišičasti črnuhi, in pri čemer se zdi, da je ves smisel XXX filmov v tem, da tekmujejo, kateri bo katero bolj globoko zasadil, da bo še bolj cvilila in ječala.